Setari Cookie-uri

Ce ne aduce Luna Noua in Gemeni de pe 10 iunie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Energia zodiei Gemeni si puterea Lunii Noi se concentreaza pe vulnerabilitatile noastre, pe magie si pe dorinte profunde. Incepe un nou ciclu. Este timpul sa dam pagina si sa ne pregatim sufletele pentru un nou capitol. 

Sagetator - Permite-i Universului sa isi joace cartea

Nu te mai juca cu destinul. Nu te mai impotrivi. A venit momentul sa incerci sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa isi joace cartea, sa iti arate ce planuri frumoase are pentru tine. Vei vedea cat de speciala va fi urmatoarea perioada daca nu te mai incapatanezi sa faci lucrurile cum stii tu.

Capricorn - Nu iti mai face griji pentru viitor

Tot ce conteaza este momentul prezent. Acum se intampla viata ta. Acum poti fi fericita. Ce a fost ieri deja a trecut. Ce va fi maine este necunoscut. Invata sa traiesti in aceasta clipa si sa te bucuri cu fiecare respiratie de tot ce traiesti.

Varsator - Spune ce ai pe suflet

Oamenii nu stiu ce ti se intampla, ce este in inima ta. Ei nu pot citi ganduri, stiu doar ce le spui tu. De aceea este foarte important sa iti deschizi sufletul fara teama si sa spui ce ai de zis. Multi vor aprecia sinceritatea ta si astfel vei reusi sa creezi relatii cu adevarat frumoase, sincere, mature.

Citește și:

Pesti - Trebuie sa lupti pentru visurile tale

Daca vrei ca lucrurile sa evolueze frumos pe plan profesional, este momentul sa iesi din zona de confort si sa lupti cu adevarat pentru ceea ce iti doresti. Nu iti fie teama de esec, vei invata atatea lectii de viata ce te vor ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta.

foto main railway fx, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.