Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la vinovăție

Ești destul de aglomerată cu viața profesională și simți că nu reușeșți să rezolvi tot ce trebuie. Nu te simți vinovată, încearcă să ceri ajutorul colegilor de echipă și vei vedea cum împreună veți putea găsi soluții pentru toate problemele.

Taur - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Gemeni - Trebuie să renunți să te mai grăbești

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți să crezi că viața este doar despre lucruri frumoase

Viața este incredibilă. Este un cadou de la Univers cu de toate: cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu amăgiri și râsete, cu iubire și suferință. Accept-o așa cum este și bucură-te de ea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.