Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la frică

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a înflori pe plan profesional; renunță la frică, ieși din zona de confort și pune-ți în aplicare planurile. Ești pe drumul cel bun, ai încredere în tine, Universul este de partea ta.

Fecioară - Trebuie să renunți la teama de schimbare

De ce îți este frică? De faptul că evoluezi? Că viața ta se schimbă? Că lucrurile nu vor mai fi la fel? Da, poate că nu vor fi la fel - dar dacă vor fi mai bune, mai frumoase? Nu-ți ție teamă de schimbare - din contră, profită de ea cât de mult poți.

Balanță - Trebuie să renunți să îți mai pese de ce gândesc alții despre tine

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după ce îți spun unii sau alții. Nu, tu trebuie să trăieșți așa cum îți dorești, după cum îți dictează sufletul și inima. Concentrează-te asupra sufletului tău și învață să îl faci fericit.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertându-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.