Setari Cookie-uri

4 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa decizi daca vrei un copil in curand

Tu si partenerul tau va ganditi ca a venit momentul sa faceti un copil. Totusi, nu sunteti siguri ca sunteti pregatiti pentru tot ce presupune acest lucru.

O multime de cupluri isi pun sute de probleme inainte sa faca pasul cel mare: aducerea pe lume a unui bebelus. Cel mai probabil, si tu ai nenumarate intrebari inainte sa faci un copil. Cum iti dai seama daca esti pregatita? Cum stii ca este contextul perfect?

De cele mai multe ori, iti pui intrebarile gresite, caci raspunsurile la aceste intrebari nu iti aduc claritate, ci te lasa mai confuza ca la inceput. De aceea, este important sa iti adresezi intrebarile de mai jos. Cu siguranta, te vor ajuta enorm sa obtii claritatea de care ai atat de mare nevoie! 4 intrebari inainte sa faci un copil:

Ai alte scopuri prioritare in aceasta perioada? Uneori, venirea unui copil pe lume se intampla spontan, neplanificat. Chiar daca aveai alte prioritati inainte de aflarea vestii ca esti insarcinata, poti gasi solutii astfel incat sa gestionezi situatia intr-un mod echilibrat.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.