Setari Cookie-uri

Cum să lupți cu monștrii din mintea ta? 20 de afirmații pozitive pentru a opri gândirea negativă și toxică  

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu ține pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare - la fel că tot ce este pe acest pământ.

11. Am o iubire de sine nesfârșită. Nu mă pierd în gândirea negativă. Știu că sunt puternică. Știu că merit mai mult. Știu că viața mea este frumoasă.

12. Sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi se întâmplă. Am încredere în divinitate că are un plan incredibil pentru mine.

13. Puțin câte puțin aleg să merg mai departe. Îmi setez mici țeluri pe care le îndeplinesc.

14. Este atât de ușor să am încredere în viitor pentru că știu că va fi bine.

15. Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea. Mă las condusă de Univers și am încredere că totul va fi bine.

16. Este o etapă a vieții mele - dau pagina și merg mai departe. Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.

17. Am puterea de a depăși această situație. Îmi umplu mintea cu gânduri pozitive pentru a mă elibera de gândurile anxioase.

Citește și:

18. A crede în mine este o alegere pe care o fac începând din acest moment. Sunt o persoană incredibilă, unică, și am atâtea lucruri frumoase de oferit lumii.

19. Accept trecutul, accept prezentul și accept viitorul. Lucrurile vor funcționa într-un fel sau altul. Totul se va rezolva.

20. Nu fug de probleme deoarece nu vor rămâne cu mine pentru totdeauna, și ele sunt trecătoare - la fel ca tot ce este pe acest pământ.

foto main fran_kie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.