Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 iunie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Mă iert pentru toate greșelile pe care le-am făcut în trecut. Aleg să îmi învăț lecțiile și să merg mai departe mai încrezătoare ca niciodată în forțele proprii.

Taur - Indiferent de situație, îmi promit că astăzi aleg să zâmbesc mai mult. Aleg să văd partea frumoasă a lucrurilor și să găsesc ceva care să îmi liniștească sufletul și să aducă fericire în viațamea.

Gemeni - Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Rac - Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Citește și:

Leu - Nu mă mai opun schimbării. Învăț să accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și cu rele. Învăț lecțiile importante din greșelile mele și încerc să merg mai departe.

Fecioară - Mă simt în siguranță într-un Univers care mă iubește și mă sprijină. Iubirea este o energie pe care o atrag în viața mea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.