Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 iunie

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 iunie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Mă iert pentru toate greșelile pe care le-am făcut în trecut. Aleg să îmi învăț lecțiile și să merg mai departe mai încrezătoare ca niciodată în forțele proprii.

Taur - Indiferent de situație, îmi promit că astăzi aleg să zâmbesc mai mult. Aleg să văd partea frumoasă a lucrurilor și să găsesc ceva care să îmi liniștească sufletul și să aducă fericire în viațamea.

Gemeni - Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Rac - Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Leu - Nu mă mai opun schimbării. Învăț să accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și cu rele. Învăț lecțiile importante din greșelile mele și încerc să merg mai departe.

Fecioară - Mă simt în siguranță într-un Univers care mă iubește și mă sprijină. Iubirea este o energie pe care o atrag în viața mea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri