Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 iunie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță - Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controlege gândurile și emoțiile.

Scorpion - Îmi păstrez calmul și nu permit unei astfel de situații să îmi fure zâmbetul de pe buze și să îmi întunece ziua. Accept ce se întâmplă, însă aleg să merg mai departe cu viața mea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

Săgetător - Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste cu toți cei din jurul meu.

Capricorn - Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Citește și:

Vărsător - Fiecare persoană are propria poveste, propriile greutăți, propriile probleme. Ce se întâmplă acum este o reacție a acestei persoane cu privire la propria viață și nicidecum cu privire la mine.

Pești - Îmi îndrept atenția asupra lucrurilor frumoase din viața mea. Aleg să elimin discuțiile negative pe care le am cu mine însămi și să mă încurajez. Totul va fi bine.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.