Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la vinovăție

Pe plan profesional ai un program foarte aglomerat și te simți vinovată că nu poți duce la bun sfârșit toate taskurile. Poate că nu reușești să termini tot ce ai de făcut pentru că sunt mult prea multe. Învață să mai delegi din sarcini astfel încât să îți poți trage și tu sufletul.

Fecioară - Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Dacă ar fi să alegem o lecție de viață învățată din această perioadă, aceasta ar fi "Nu te mai gândi la viitor, trăiește în prezent". Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru următoarele luni și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Balanță - Trebuie să renunți toate energiile negative

Citește și:

În această perioadă ai grijă de sufletul tău și hrănește-ți inima cu gânduri pozitive, cu mult curaj, cu răbdare și iubire. Renunță la energiile negative și luptă pentru a fi mai bine mâine.

Scorpion - Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.