Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 24 iunie aduce iubirea și norocul înapoi în viață noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Moment magic pe cer pe 24 iunie, la orele 21:40, când va răsări ultima super lună a anului 2021. Aceasta vine însoțită de o energie divină din partea Universului, ce ne va ajută să ne vindecăm sufletele rănite, să ne schimbăm destinele și să aducem iubirea și norocul înapoi în viața noastră.

Leu - Lasă-te purtată de val

Nu îți mai face planuri în această perioadă pentru că este posibil să le faci degeaba. Universul îți pregătește o surpriză frumoasă ce îți va da peste cap toată viața. Învață să faci un pas în spate și să îi permiți destinului să își joace cartea și să te ducă pe drumul pe care trebuie să mergi.

Fecioară - Luptă pentru ceea ce îți dorești

Aceasta este o perioadă frumoasă pentru schimbări importante pe toate planurile. Dacă vrei să începi un nou capitol al vieții tale, acum este cel mai bun moment să îți manifești visurile și să îți pui în aplicare ideile. Universul este de partea ta și îți curăță drumul de obstacole.

Balanță - Crede în tine cu toată inima ta

Citește și:

Nu permite nimănui să îți taie aripile. Crede în tine cu toată inima ta și mergi mai departe pe drumul pe care ai început. Poate că acest traseu este mai anevoios decât credeai tu, însă te învață lecții importante și în scurt timp vei vedea și primele schimbări pe care le aștepți de atât de mult timp.

Scorpion - Spune ce ai pe suflet

Nu-ți mai ascunde sentimentele și încearcă să fii sinceră cu oamenii din jurul tău. Vorbește deschis despre ceea ce simți și despre care sunt planurile tale cu privire la viitor; astfel, vei reuși să aduci mai multă claritate în relațiile pe care le ai.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.