Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 24 iunie aduce iubirea și norocul înapoi în viață noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Moment magic pe cer pe 24 iunie, la orele 21:40, când va răsări ultima super lună a anului 2021. Aceasta vine însoțită de o energie divină din partea Universului, ce ne va ajută să ne vindecăm sufletele rănite, să ne schimbăm destinele și să aducem iubirea și norocul înapoi în viața noastră.

Săgetător - Nu te mai gândi la trecut

Tot ce a fost în trecut nu mai există. S-a întâmplat, iar tu nu mai poți schimba nimic. Acceptă acest lucru, închide ușa dificilă și mergi mai departe cu viața ta. Concentrează-te asupra prezentului pentru că este posibil să se întâmple câteva lucruri frumoase pentru tine în următoarele zile.

Capricorn - Ia-ți inima în dinți și fă schimbările la care visezi

Este momentul să le demonstrezi tuturor cât ești de curajoasă. Este momentul să trăiești viața pe care ți-o dorești. Această perioadă este excelentă pentru schimbări importante, așadar nu mai amâna nimic și apucă-te de treabă. Fă acele modificări la care visezi de atât de mult timp.

Vărsător - Renunță la măști

Citește și:

În următoarele zile, Universul îți recomandă să îți îndrepți atenția asupra vieții personale. Dacă vrei să construiești relații frumoase cu oamenii din jurul tău, trebuie să renunți la măști și să îți arăți vulnerabilitatea, să fii așa cum ești tu în realitate - perfect imperfectă.

Pești - Ia o pauză

În ultima perioada s-au întâmplat prea multe lucruri în viața ta, așa că ai nevoie de o pauză de la tot. Trebuie să analizezi tot ce s-a întâmplat, să îți faci un plan detaliat și să o iei din nou de la capăt. Ai încredere în tine, Universul este de partea ta și te ajută foarte mult.

foto main isoga, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.