Setari Cookie-uri

Neptun intră în retrograd pe 25 iunie 2021 și ne îndeamnă să înfruntăm realitatea din fața noastră

Un nou moment important în astrologie. Astăzi, 25 iunie 2021, Neptun intră în retrograd în zodia Pești, îndemnându-ne să ne ascultăm intuiția, să ne folosim imaginația și să ne împlinim visurile. Secrete importante ies la iveală în timp ce noi găsim puterea de a ne confrunta cu propriile frici și de a infrunta realitatea din fața noastră.


Neptun retrograd: Avem ocazia să ne concentrăm să ne atingem obiectivele și să ne împlinim visurile

În perioada în care Neptun este în retrograd, dorința de a ne împlini visurile este adesea mai puternică decât de obicei. În Univers este o energie incredibilă de care ar fi bine să profite artiștii, oamenii care își folosesc imaginația la muncă. Să nu uităm, totuși, să rămânem oarecum realiști cu privire la obiectivele și ambițiile noastre.

Imaginația este doar jumătate din proiectul creativ. Cealaltă jumătate este despre realism, pus în practică, implementarea ideilor în lumea reală.

Neptun retrograd ne oferă posibilitatea de a lucra la relațiile din jurul nostru

Neptun are o influență foarte puternică asupra subconștientului, iar în această perioadă putem să avem acces la cele mai profunde gânduri ale noastre și, în același timp, să ne conectăm intuitiv cu nevoile altor oameni.

Citește și:

Acest retrograd ne oferă posibilitatea de a ne consolida relațiile cu cei la care ținem. Este un moment minunat pentru a face pace cu trecutul, pentru a ierta, pentru a ne deschide inima. Neptun retrograd ne permite să lăsăm în spate tot ce ni s-a întâmplat pentru că este o planetă care știe ce înseamnă iertarea și care îmbrățișează iubirea adevărată. Întărirea sau repararea relațiilor în acest timp poate crea relații mai profunde și de lungă durată pentru viitor.

foto main Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.