Setari Cookie-uri

Neptun intră în retrograd pe 25 iunie 2021 și ne îndeamnă să înfruntăm realitatea din fața noastră

Un nou moment important în astrologie. Astăzi, 25 iunie 2021, Neptun intră în retrograd în zodia Pești, îndemnându-ne să ne ascultăm intuiția, să ne folosim imaginația și să ne împlinim visurile. Secrete importante ies la iveală în timp ce noi găsim puterea de a ne confrunta cu propriile frici și de a infrunta realitatea din fața noastră.

Neptun, cunoscută ca fiind planeta visurilor și a imaginației, intră în retrograd în această perioadă. Îi ia în jur de 164 de ani să își completeze orbita în jurul Soarelui, stând 14 ani în fiecare zodie. Neptun este în semnul zodiacal Pești din anul 2011 - ceea ce înseamnă că va mai sta pe aici ceva timp.

Neptun va rămâne în retrograd până pe 1 decembrie 2021. Această perioadă ne poate afecta pe toți și este important să avem o înțelegere generală a ce se întâmplă în Univers astfel încât să fim pregătiți pentru tot ce urmează. Așadar, este timpul să învățăm mai multe despre acest misterios retrograd și să vedem ce putem face cu energia divină din următoarea perioadă.

Citește și:

Neptun intră în retrograd anual, timp de 160 de zile (aproximativ 5 luni) Mai mult, acesta rămâne într-un singur semn zodiacal timp de 14 ani întregi, ceea ce înseamnă că are nevoie de 164 de ani pentru a trece prin toate cele 12 semne zodiacale - comparativ cu cele 30 de zile de care are nevoie Luna sau cu cele 365 de zile de care are nevoie Soarele.

Perioada în care Neptun este în retrograd 25 iunie - 1 decembrie 2021.

Ce înseamnă Neptun Retrograd?

Neptun este planeta dominantă a zodiei Pești, ultimul semn al zodiacului european, cunoscut pentru energia mistică, spirituală, creativă și visătoare. Neptun este în strânsă conexiune cu visurile noastre, cu viziunea și creativitatea, ajutându-ne să trăim o perioadă frumoasă și interesantă, ce ne va scoate din zona de confort de câteva ori.

Citește și:

Pe de altă parte, influența planetei Neptun poate duce și la o stare ciudată, în care gândurile ne sunt amestecate, uneori tulburi, emoțiile devin puternice, iar sentimentele ne sunt date peste cap. Este posibil ca din când în când să avem dificultăți în a face diferența dintre fantezie și realitate. Când Neptun intră în retrograd, avem ocazia să valorificăm energia pozitivă a acestei planete mult mai mult decât de obicei.

Acesta este momentul în care sentimentele, gândurile, intuiția și visurile noastre devin mult mai clare, următoarele luni oferindu-ne oportunități incredibile de a ne schimba nu doar prezentul, ci și viitorul.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.