Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controlege gândurile și emoțiile.

Taur - Atunci când viața este frumoasă, mă bucur de ea. Nu caut ceva mai bun. Fericirea nu vine niciodată la cei care nu apreciază ceea ce au.

Gemeni - Ofer iubire oamenilor din jurul meu. Ofer iubire tuturor celor pe care îi întâlnesc astăzi. Și, cel mai important, ofer iubire sufletului meu.

Rac - Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Citește și:

Leu - Secretul fericirii nu este un secret. Aleg să fii recunoscătoare pentru tot ce am. În fiecare dimineață. Din nou și din nou. Când uit, promit să o iau de la capăt.

Fecioară - În această săptămână vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.