Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță - Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări mi-ar aduce săptămâna. Am încredere în mine, știu că sunt puternică și că mă pot descurca în orice situație.

Scorpion - Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Săgetător - Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Capricorn - Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Vărsător - Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Citește și:

Pești - Fiecare persoană are propria poveste, propriile greutăți, propriile probleme. Ce se întâmplă acum este o reacție a acestei persoane cu privire la propria viață și nicidecum cu privire la mine.

foto main Ol'gaa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.