Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 iunie - 4 iulie

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Leu - Ai nevoie de liniște

În această săptămână ai mare nevoie de liniște; este foarte multă agitație în jurul tău și simți că nu mai ești fericită, că nu te mai regăsești, că nu mai știi care este locul tău în această lume. Ia-ți câteva zile libere pentru a îți răspunde la întrebări esențiale și a înțelege ce trebuie să faci pe viitor.

Fecioară - Ai nevoie de răbdare

Uneori viața nu se mișcă cu viteza luminii. Și nici lucrurile nu se schimbă după bunul tău plac. În această săptămână trebuie să faci un pas în spate și să înveți arta răbdării. A venit momentul să îi permiți Universului să își joace cartea.

Balanță - Ai nevoie de adrenalină

Ai nevoie de o perioadă agitată; ai nevoie să simți că trăiești. De aceea îți îndrepți atenția asupra lucrurilor noi, care să îți dea adrenalină și să îți facă sufletul fericit. Ieși din zona de confort și găsește activități interesante de făcut singură sau în compania prietenilor.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să te odihnești

Ai avut o perioadă foarte agitată și aglomerată. În sfârșit, în această săptămână se așterne liniștea în viața ta. Simți nevoia să te odihnești și să te relaxezi, așa că profită de următoarele zile și îndreaptă-ți atenția asupra activităților ce îți fac sufletul fericit.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.