Setari Cookie-uri

Alege o ușă de mai jos și află ce îți va aduce luna iulie

Este timpul să descoperi care sunt planurile Universului pentru tine în luna iulie 2021. Privește pentru câteva secunde fotografiile de mai jos; nu te concentra prea mult asupra detaliilor și alege prima imagine de la care nu îți poți lua ochii. 

Ești pregătită pentru un nou test interesant? Află ce îți va aduce luna iulie. Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine din colajul de mai jos.

Sfatul nostru: Încearcă să treci rapid cu privirea peste toate fotografiile. Nu sta prea mult să le analizezi, scopul este să alegi prima imagine care îți atrage atenția, de la care nu îți poți lua ochii.

sursa imagini: CreativeAngela, Cristina Conti, Oliver Denker, Julia Ardaran, Shutterstock

Gata, te-ai hotărât? Acum dă pagina și află ce îți va aduce luna iulie.

Dacă ai ales prima imagine...

Luna iulie îți va aduce puterea de a face pace cu trecutul. Draga mea, a venit momentul. A venit momentul să lași în spate tot acest capitol dureros care te-a pus la pământ, te-a modelat, te-a transformat. Învață-ți lecțiile pentru că sunt cu adevărat speciale și te vor ajuta foarte mult în viitor, închide definitiv ușa și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Nu te mai întoarce acolo nici măcar pentru a retrăi amintirile create. Ești o persoană complet nouă. Bucură-te de tot ce este în fața ta și trăiește fiecare clipă cu bucurie, cu uimire și cu zâmbetul pe buze.

foto CreativeAngela, Shutterstock

Dacă ai ales a doua imagine...

Luna iulie îți va aduce iubirea adevărată. Ești pregătită să trăiești cea mai frumoasă poveste de dragoste? Pune-ți centura pentru că urmează o călătorie pe cinste. Aceasta este cea mai frumoasă lună a anului pentru tine deoarece va aduce o schimbare masivă în viața sentimentală.

Universul îți scoate în față sufletul pereche, acea persoană pe care o așteptai de atât de mult timp care să îți arate ce înseamnă să iubești cu adevărat și să te ajute să dărâmi toate barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a nu mai fi rănită.

Citește și:

foto: Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.