Setari Cookie-uri

Acesta este singurul secret pe care trebuie să îl știi pentru a fi cu adevărat fericită

Ascultă ce îți spune Universul. Nu trebuie să îți cunoști drumul în viață. Important este să nu te oprești niciodată din a merge înainte. Nu te întoarce în trecut și nici nu rămâne prea mult blocată într-un singur loc.

Știu că te simți pierdută și confuză în această călătorie pe care o numim viață. Privești în jurul tău și toți ceilalți par să știe ce vor. AI încercat să pui în practică câteva idei pentru că ți s-au părut interesante, însă nu ai fost foarte mulțumită de rezultat. Mai mult decât atât, în ultima perioadă parcă nimic nu te mulțumește. ȘI, totuși, în ciuda faptului că nu vrei să rămâi blocată într-un loc în care nu îți arăți potențialul, nu prea ești sigură de ce faci.

De atât de multe ori te simți speriată, nesigură. Ești o persoană inteligentă... iar această lipsă de direcție nu prea are sens pentru tine. Te întrebi adesea că dacă ești atât de inteligentă... nu ar trebui să știi unde vrei să mergi și ce vrei să faci pentru a face ceva interesant în această lume? Te simți din ce în ce mai neimportantă din cauza nesiguranței tale. Simți că nu îți găsești locul. Nici sensul.

Citește și:

Ți-ai pierdut drumul fără să știi. Îți este frică de ce urmează pentru că nu știi încotro vrei să o apuci. Nu îți mai dai seama ce te face fericită... și nici ce îți dorești cu adevărat de la viață. Te gândești că dacă dai din nou greș, nu te vei mai putea ridica de la pământ.

Eșți nefericită, blocată în acest purgatoriu între eșec și adevăr, nu mergi nici înainte, nici înapoi.... și te simți mai neliniștită ca niciodată. Știi că timpul trece și tu nu poți vedea ce urmează pentru tine, așa că te temi tot mai mult să pășești în necunoscut.

Adevărul este că nimeni nu știe încotro se îndreaptă. Cum poți știi încotro mergi când nu există nimic real decât acest moment prezent? Nu te mai învinovăți atât de tare pentru gândurile tale, pentru confuzia ta. Îndoiala este normală. Frica, din păcate, este normală și ea. Depinde doar de tine să decizi cum vrei să trăiești această viață. Poți admite că nu știi ce urmează și să alegi să trăiești în prezent cu multă curiozitate, cu deschidere către nou, cu bucurie, cu recunoștință. Sau... poți trăi tot restul vieții tale îndoindu-te de tine și de călătoria ta. Este alegere ta. Fie că îți place sau nu-ți place, tu decizi ce se va întâmpla în continuare. De data aceasta nu mai este nimeni pe scenă în afară de tine. Este viața ta și tu ai puterea de a o crea - în bine sau în rău.

Citește și:

Nu trebuie să știi nici unde vei ajunge în viitor. Viața își continuă drumul cu sau fără participarea ta. Nu poți opri timpul, așa că bucură-te de el cât încă îl mai ai. Pune deoparte grijile cu privire la ce urmează și îndreaptă-ți atenția asupra momentului care se întâmplă chiar acum în fața ochilor tale.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.