Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5 - 11 iulie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Sunt puternică. Am încredere în mine. Am încredere în Univers că îmi va scoate în cale adevăratul suflet pereche. Mă vindec cu fiecare zi care trece și îmi continui drumul.

Taur - Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață. Aleg să fiu fericită clipă de clipă.

Gemeni - Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Rac - Capacitatea mea de a depăși provocările este nelimitată, potențialul meu de a reuși este infinit. Am încredere că va fi bine. Nu mă dau bătută și lupt pentru visurile mele.

Citește și:

Leu - Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Fecioară - Merit iubire. Suntem cu toții imperfecți. De fapt, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Și, așa cum toți oamenii merită iubire, și eu merit să fiu iubita, să simt iubire, să cresc în iubire.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.