Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5 - 11 iulie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță - De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Scorpion - Nu pot controla fiecare lucru care se întâmplă în viața mea, însă pot controla cum răspund la acestea. În răspunsul meu este cea mai mare putere a mea.

Săgetător - Merit fericire și abundență. Merit prosperitate. Merit tot ce este mai bun! Din toate lucrurile minunate pe care le primesc de la Univers dăruiesc mai departe cu bucurie și generozitate.

Capricorn - Sunt exact acolo unde trebuie să fiu în viață. Accept locul în care mă aflu chiar acum. Am răbdare pentru că știu că Universul are un plan frumos pentru mine.

Vărsător - Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, care apare din decizia mea de a mă ridica deasupra dramei și a distragerilor care oricum nu contează.

Citește și:

Pești - Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

foto main Animaster007, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.