Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5 -11 iulie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la durerea pe care ți-o provoci singură

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găseșți zi de zi motive pentru care să zâmbești și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Capricorn - Trebuie să renunți la ideea că fiecare zi trebuie să fie specială

Nu, nu trebuie. Sunt zile frumoase și zile mai puțîn frumoase așa cum sunt emoții bune și emoții mai puțin bune. Acceptă-le ca fiind parte din viața ta și continuă-ți drumul. Între timp, nu uita să îți numeri binecuvântările.

Vărsător - Trebuie să renunți la vina cu care îți amărăști sufletul

Nu mai da vina pe tine pentru tot ce s-a întâmplat în trecut; acceptă-ți greșelile, învață din ele și, cel mai important, mergi mai departe. Nu mai poți schimba nimic din trecut, însă poți schimba atitudinea ta cu privire la prezent.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la trecut

Alege să trăiești acum, în acest moment. Nu te mai hrăni din amintiri dureroase, nu mai retrăi ce s-a întâmplat în trecut. Concentrează-te pe lucrurile care ți se întâmplă în momentul prezent.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.