Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care femeile alfa le fac in relatii 

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care o femeie Alfa le face in relatii: 

Femeia Alfa este cea mai buna partenera pe care o poate avea un barbat. O femeie Afla nu este acelasi lucru cu o femeie puternica. Femeia Afla este mult mai puternica. Este sigura pe ea, independenta, luptatoare. Nu se culca niciodata pe o ureche, nu se asteapta sa ii pice din cer, lupta pentru tot ce isi doreste si pentru a isi vedea implinite visurile. Nu cauta un barbat care sa o faca fericita pentru ca ea este deja fericita singura - ci un barbat care sa aduca putin mai multa fericire la fericirea ei. Apreciaza lucrurile marunte, este recunoscatoare pentru fiecare clipa in care este cu zambetul pe buze si iubeste din plin viata, cu bune si cu rele, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care o femeie Alfa le face in relatii:

1. Are propria ei viata

Chiar si atunci cand este indragostita pana peste cap, ea stie sa traseze niste limite sanatoase si sa nu se piarda in relatia in care este. Nu isi abandoneaza prietenii, nici pasiunile si nici hobby-urile. Are o oarecare independenta si o identitate proprie.

Citește și:

2. Nu cere non stop atentie

Persoanele care cer non stop atentie sunt sufocante, in special pentru barbati. Astfel de comportamente indeparteaza oamenii, nu apropie.

3. Nu alearga dupa un barbat

Stie ca nu are nevoie. Nu ii place sa sufoce un barbat, ci din contra - vrea sa ii ofere spatiul de care acesta are nevoie pentru o relatie sanatoasa si matura.

4. Se iubeste neconditionat

Atat de multe femei se plang ca nu gasesc partenerul potrivit sau ca atrag intotdeauna barbati care nu le trateaza cum merita. Motivele pentru care se intampla acest lucru? De cele mai multe ori este unul singur: nu se iubesc suficient. Nu poti atrage decat nivelul de dragoste pe care il simti pentru tine.

Femeia Alfa isi cunoaste calitatile, isi accepta defectele si se iubeste exact asa cum este. Neconditionat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.