Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care femeile alfa le fac in relatii 

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care o femeie Alfa le face in relatii: 

5. Are grija de ea

Nu doar ca se iubeste, insa are si grija de ea din toate punctele de vedere - se pune intotdeauna pe primul loc, mananca sanatos, doarme suficient, isi ofera mici atentii, se bucura de viata, ii place sa se rasfete. Isi hraneste sufletul in diverse moduri in afara relatiei.

6. Spune ce are pe suflet

Si face asta cu blandete, rabdare, maturitate, calm. Nu isi exprima emotiile negative tipand. Discuta deschis despre orice situatie cu scopul de a rezolva problemele din cuplu ca o echipa. Asculta si vrea sa fie ascultata.

7. Nu evita problemele

Nu fuge atunci cand situatia devine dificila. Ramane acolo si incearca sa gaseasca solutii, sa faca compromisuri astfel incat totul sa se rezolve. Pentru ca stie ca o relatie nu este doar lapte si miere. O relatie are nevoie de munca din partea ambilor parteneri.

8. Are timp pentru partenerul de cuplu

Citește și:

Da, are propria viata si este independenta, insa isi face timp si pentru partenerul de cuplu pentru ca stie ca stie cat de importante sunt activitatile in doi. In caz contrar, relatia s-ar putea raci iremediabil.

9. Nu incearca sa isi schimbe partenerul

Nici vorba. Pentru ca nu isi doreste sa fie cu o persoana diferita - ea vrea sa fie cu persoana de care s-a indragostit. Asa ca alege sa il iubeasca neconditionat pentru tot ceea ce este.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.