Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 12-18 iulie

Încă putem simți efectele magice ale Lunii Noi din Rac de pe 10 iulie, așa că ar fi bine să profităm de ele și să facem schimbările după care sufletul nostru tânjește atât de mult. Este momentul să facem pace cu trecutul și să readucem liniștea și fericirea în viața noastră. Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Mă voi ierta. Iar și iar. De fiecare dată când greșesc. Cu cât îmi revin mai repede din eșecuri, cu atât mai repede voi putea merge acolo unde mă duce viața.

Taur - Suntem cu toții imperfecți. De fapt, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Și, așa cum toți oamenii merită iubire, și eu merit să fiu iubită, să simt iubire, să cresc în iubire.

Gemeni - De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Rac - Viața este așa cum este. O accept, învăț de la ea și cresc o dată cu trecerea timpului. Nu contează ce s-a întâmplat. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce fac de acum înainte.

Citește și:

Leu - Toate lucrurile care contează cu adevărat, frumusețe, iubirea, creativitate, bucuria, pacea interioară - răsar din afara minții.

Fecioară - Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășesc este mintea mea. Dacă pot să depășesc asta, pot învinge orice.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.