Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 12-18 iulie

Încă putem simți efectele magice ale Lunii Noi din Rac de pe 10 iulie, așa că ar fi bine să profităm de ele și să facem schimbările după care sufletul nostru tânjește atât de mult. Este momentul să facem pace cu trecutul și să readucem liniștea și fericirea în viața noastră. Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță - Nu am nimic în afară de clipă de acum, numai aceasta, singura deschidere eternă a momentului care se desfășoară în fața mea, zi și noapte. Învăț să o apreciez și să o trăiesc cu sufletul fericit.

Scorpion - Îmi place cum mă simt atunci când aleg să am grijă de mine, de sufletul meu. Începând de astăzi promit să fiu mai atentă cu mine însămi.

Săgetător - Fac pace cu trecutul. Este momentul pentru un nou început. Este momentul să îmi învăț lecțiile și să merg mai departe cu viața mea.

Capricorn - Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Vărsător - Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Citește și:

Pești - Iubesc ceea ce sunt și persoana care devin. Învăț să fiu atentă la mine, la emoțiile pe care le simte inima mea și la sentimentele care până acum se ascundeau în sufletul meu.

foto main natalia_maroz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.