Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 12-18 iulie

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Leu - Ai nevoie să fii tu însăți

Într-o lume în care toți oamenii încearcă să copieze, să impresioneze, să se integreze în această societate, tu învață să fii tu însăți. Să renunți la măști, să fii vulnerabilă, să îți arăți adevărata față. Să fii diferită, unică.

Fecioară - Ai nevoie de o scurtă pauză

În ultima perioadă ai fost mai tot timpul în priză cu taskuri importante, proiecte, întâlniri, schimbări profesionale. Ei bine, iată că a venit momentul să faci un pas în spate, să iei o pauză și să îți tragi sufletul. Săptămâna aceasta este doar despre relaxare pentru tine.

Balanță - Ai nevoie de iubire din partea oamenilor din jurul tău

În această săptămână sufletul tău este destul de sensibil și are nevoie să fie înconjurat de dragoste adevărată, să primească atenție, să fie răsfățat. Nu îi refuza această dorință și încearcă să petreci cât mai mult timp în preajma oamenilor la care ții și care te iubesc necondiționat.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să lupți mai mult

Drumul pe care mergi pe plan profesional este unul anevoios și plin de obstacole. Însă crede-mă că merită fiecare luptă pe care o duci. În scurt timp vei vedea primele rezultate ale muncii tale și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.