Setari Cookie-uri

Pe 17 iulie Soarele este în opoziție cu Pluto. Lucrurile pot scapă de sub control dacă nu acționăm după cum ne dictează sufletul

Universul ne spune că a venit momentul să ne gândim la noi. Soarele și Pluto formează o punte dinamică ce amplifică începutul unui nou capitol. Acest proces are ca scop recunoașterea propriei persoane cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu calități și cu defecte.

Pe 17 iulie Soarele este în opoziție cu Pluto. Iată la ce trebuie să se aștepte zodiile.

Berbec

Schimbarea și transformarea vor fi o constantă în viața ta în următoarea perioadă. Dacă imaginea de sine, taskurile sau productivitatea la locul de muncă nu sunt perfecte, pe placul tău, atunci simți nevoia să schimbi ceva astfel încât să aduci îmbunătățiri majore. Vrei să devii cea mai bună versiune a ta.

Taur

Acceptarea schimbării și a imperfecțiunii este cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci în această perioadă astfel încât să poți evolua din părțile întunecate ale trecutului dureros. Te concentrezi foarte mult pe momentul prezent și pe modul în care privești viitorul.

Gemeni

Dacă simți că nu ești împlinită cu viața pe care o ai, atunci nu mai aștepta, ieși din zona de confort și fă schimbarea după care tânjești de atât de mult timp. Astrele sunt de partea ta și te ajută, înlăturându-ți multe dintre obstacolele pe care ai putea să le întâlnești pe noul drum.

Citește și:

Rac

Doar tu știi ce se află cu adevărat în sufletul tău. Trebuie să înveți să fii mai atentă la modul în care alegi să îți trăiești viața. Nu face schimbări doar de dragul de a le face sau pentru a mulțumi oamenii din jurul tău. Fă-le pentru că simți cu toată inima ta că sunt cele potrivite pentru tine.

Leu

Această perioadă creează o luptă intensă în sinea ta; simți nevoia să îți faci vocea cunoscută. Fiind o persoană atât de puternică, de hotărâtă, de vocală, s-ar putea să nu fii nevoită să depui eforturi extreme pentru a te asigura că ceilalți știu ce gândești și ai pe suflet. Mare atenție însă să nu fii interpretată greșit.

Fecioară

Tema renașterii este analizată de ceva timp în mintea ta. Este posibil să urmeze un proces complet de transformare care te va ajuta să readuci liniștea și pacea în viața ta. Important este să faci alegerile pe care tu le consideri necesare fără a te lăsa influențată de ce zic sau fac oamenii din jurul tău.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.