Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 iulie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Taur - Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund

Universul are un sfat important pentru tine în această săptămână: înainte de a îți păsă de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Gemeni - Trebuie să renunți la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în sufletul tău. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Renunță la tot ce te ține în spate; renunta la ură din inima ta și la durerea din sufletul tău. Încearcă să accepți ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viațăa ta, este foarte important să nu rămâi prinsă în acest trecut.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.