Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 iulie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la durerea pe care ți-o provoci singură

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găsești zi de zi motive pentru care să zâmbeșți și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Fecioara - Trebuie să renunți la încăpățânare

Nu toată lumea trebuie să fac ce îți dorești tu; nu uita că nu poți controla destinul altor persoane. Lasă garda jos și concentrează-te doar asupra vieții tale, asupra propriei persoane. De ce ai nevoie pentru a fi fericită?

Balanță - Trebuie să renunți să îți mai faci prea multe planuri cu privire la viitor

Învață să trăiești în prezent pentru că aici și acum se întâmplă viața ta. Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat, stai în preajma oamenilor frumoși, creează-ți amintiri care peste ani să îți pună zâmbetul pe buze.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți mai fie atât de frică de schimbare pentru că aceasta îți va aduce doar lucruri frumoase - oameni noi, experiențe inedite, lecții de viață, te va ajută să crești, să evoluezi și să înveți. Acceptă schimbările pentru că sunt un cadou de la Univers.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.