Luna Plină de pe 23 iulie ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla. Renaștem din propria cenușă

Luna Plină de pe 23 iulie ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla. Renaștem din propria cenușă

Luna Plină a lunii iulie vine în semnul Vărsătorului și ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici. Este momentul să dăm pagina și să începem un nou capitol.

Luna Plină de pe 23 iulie: la ce să ne așteptăm?

Energie excentrică pentru toată lumea

Fie că suntem genul de persoane care încearcă să se integreze în anumite grupuri, acesta este un tranzit lunar care ne încurajează intens să explorăm și să ne onorăm propria voință și personalitatea unică.

Condus de Uranus, Vărsătorul este un semn care respectă profund individualitatea - iar acest tranzit ne va îndemna să ne onorăm adevărata natură indiferent de modul în care alții ar putea percepe alegerile noastre.

Este timpul să ne așteptăm la surprize

În următoarea perioadă ne dorim să schimbăm lumea cu ideile noaste. S-ar putea să simțim o energie rebelă în aceste momente și să fim atrași de ideile pe care le considerăm diferite și care ne scot cel mai mult din zona de confort.

Suntem atenți la ceea ce simțim

Vărsătorul ne ajută să nu mai permitem altora să ne controleze și să încercăm să petrecem mai mult timp cu noi înșine pentru a ne înțelege mai bine stările și emoțiile. Avem ocazia să vedem drumul pe care mergem cu alți ochi și să venim cu soluții creative la problemele care anterior păreau de netrecut.

Avem o dorință intensă de a lasă trecutul în spate

Suntem foarte concentrați pe vindecarea sufletului nostru. Vrem să scăpăm de rănile trecutului și să închidem capitolele dureroase astfel încât să putem continua mai departe cu viața noastră și să vedem ce ne pregătește Universul. Avem încredere în noi și trecem peste tot ce s-a întâmplat. Iertăm cu adevărat și renaștem din propria cenușă... mai puternici și mai siguri pe noi ca niciodată.

Iubirea adevărată ne bate la ușă

Luna Plină în Vărsător din această perioadă dă o nouă voce romantismului. Nu suntem concentrați asupra manifestărilor emoționale de afecțiune, ci pe dragostea adevărată împărtășită prin idei și acțiuni reale. Avem ocazia să ne vedem relațiile dintr-un punct complet nou, foarte obiectiv și matur.

foto main Lord Beard, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri