Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 23 iulie ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla. Renaștem din propria cenușă

Luna Plină a lunii iulie vine în semnul Vărsătorului și ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici. Este momentul să dăm pagina și să începem un nou capitol.

Luna Plină este momentul ciclului lunar care reprezintă încheierea, finalizarea, sfârșitul și o periodă încărcată de emoții puternice. Acesta este momentul în care Luna are cele mai puternice energii - iar toate aceste energii se revarsă într-un singur loc: în viețile noastre emoționale.

La urma urmei, Luna stăpânește emoțiile noastre colective - iar atunci când ne încurajează să ne exteriorizăm emoțiile, sentimentele, stările, nu este de mirare că s-ar putea să ne simțim cu toții un pic mai diferiți decât de obicei.

Suntem pe cale să experimentăm o lună incredibilă în zodia Vărsător -un semn de aer care ne ajută să ne detașăm mai mult de energia emoțională și să ne concentrăm mai profund asupra modului în care gândim (mai degrabă decât pe lucrurile pe care le simțim).

Citește și:

Câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți despre zodia Vărsător:

- cuvinte cheie: aventură, încredere, maturitate, sensibilitate, chef de viață, prietenie.

- calități: creativitate, imprevizibilitate, originalitate;

- putere ascunsă: stăpânește excelent arta comunicării și poate descoperi ce gândesc ceilalți;

- compatibilități: Taur, Săgetător, Balanță, Vărsător.

Așadar, dacă suntem pregătiți să aflați totul despre ce va așteaptă în următoarea perioadă și despre cum puteți lucra cu această energie divină primită de la Univers, ar fi cazul să citiți în continuare.

Luna Plină în Vărsător preia energia acestei zodii

Fiecare planetă din astrologie are propria personalitate - iar uneori, se întâmplă, să preia o parte din energia constelației sau semnul în care se află într-o anumită perioadă de timp. Mai mult, fiecare luna plină pe care o experimentăm are o atmosferă diferită, energii diferite, emoții diferite.

Citește și:

În iulie 2021, Luna Plină preia energia și personalitatea Vărsătorului, o zodie excentrică, intelectuală, aventurieră.

Luna stăpânește emoțiile noastre, însă Vărsătorul este un semn în general bine echilibrat, unul care nu face alegeri bazat pe emoții, ci mai degrabă pe logică și rațiune. Acesta este, de asemenea, o zodie care, deși apreciază și iubește enorm oamenii, alege să fie independentă și individualistă. Practic, Vărsătorul merge doar pe ritmul lui, cel auzit în mintea sa și dictat de sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.