Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 23 iulie ne indeamna sa ne ascultam inima. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Puterea este la noi. Este momentul sa ne detasam emotional de tot ce nu putem controla. Renastem ca pasarea Phoenix din propria cenusa, ne ascultam inima si incepem un nou drum. 

Luna Plina de pe 23 iulie vine in semnul Varsatorului si este o perioada incarcata de emotii puternice de care putem profita pentru a ne pune in ordine viata. Dam o noua pagina si incepem nu capitol cu adevarat interesant.

Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec - Ofera mai multa iubire

Este momentul sa iti indrepti atentia asupra vietii personale; asigura-te ca esti fericita cu tot ce se intampla. Daca nu, acum poti face schimbarile pe care le ti le doresti. De aemenea, trebuie sa oferi mai multa iubire oamenilor din jurul tau - in special partenerului de cuplu.

Taur - Bucura-te de aceasta noua etapa a vietii tale

Esti tot mai concentrata asupra vietii profesionale deoarece lucruri minunate urmeaza sa se intample. Finalizezi proiecte interesante si incepi altele importante, faci planuri, vii cu idei minunate si reusesti sa te dezvolti mai repede si mai mult ca oricand. Esti pe val si asta te bucura maxim. Nu uita sa sarbatoresti succesul clipa de clipa alaturi de oamenii dragi.

Citește și:

Gemeni - Ofera o mana de ajutor

In aceasta perioada sufletul iti cere sa faci lucruri frumoase pentru oamenii din jurul tau pentru ca doar asa se va simti implinit si fericit. Incearca sa acorzi mai multa atentie timpului petrecut alaturi de cei dragi (partener de cuplu, familie, prieteni foarte apropiati). De asemenea, actele de caritate iti vor pune un zambet larg pe buze si iti vor aduce bucurie in inima.

Rac - Nu mai tine cont de sfaturile celor din jur

Foarte des ajungi sa te lasi influentata de oamenii din jur si apoi ajungi sa simti ca traiesti o viata care nu iti apartine. In aceasta perioada, indiferent de deciziile pe care le iei, alege sa te lasi condusa de intuitie. Asculta-ti inima pentru ca ea stie cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.