Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 23 iulie ne indeamna sa ne ascultam inima. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Puterea este la noi. Este momentul sa ne detasam emotional de tot ce nu putem controla. Renastem ca pasarea Phoenix din propria cenusa, ne ascultam inima si incepem un nou drum. 

Sagetator - Esti mai puternica ca oricand

Tot ce ai trait pana acum te-a transformat in cea mai puternica versiune a ta. Nu mai privesti cu durere catre trecut, din contra - ii multumesti Universului pentru tot ce ai trait deoarece acele greutati au fost adevarate lectii de viata pentru tine. Esti fericita de viata pe care o ai acum.

Capricorn - Concentreaza-te pe solutii creative

Nu te mai stresa atat de mult pentru ca pierzi timp pretios concentrandu-te pe ce nu trebuie. In loc sa iti faci mii de scenarii cu ce ar putea sa se intample, incearca sa pui deoparte grijile si sa te focusezi, mai degraba, pe gasirea unor solutii creative care sa te ajute sa depasesti situatia in care te afli.

Varsator - Incearca sa fii atenta la gandurile tale

Aceasta perioada este un moment foarte bun pentru a revizui alegerile din ultima perioada si a iti observa gandurile, starile, sentimentele si emotiile. Fii mai atenta la ceea ce simti si asculta-ti mai des inima. Este posibil sa simti nevoia unei schimbari pe plan personal.

Citește și:

Pesti - Nu te grabi nicaieri

Unde alergi? Nu face pasi uriasi, nu fugi de momentul prezent. Nu uita ca viata este o calatorie, nu o destinatie. Este posibil ca aceasta Luna Plina sa iti ofere raspunsurile de care ai nevoie, asa ca asigura-te ca pui intrebarile potrivite.

foto main Wilawan Sopapia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.