Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 23 iulie ne indeamna sa ne ascultam inima. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Puterea este la noi. Este momentul sa ne detasam emotional de tot ce nu putem controla. Renastem ca pasarea Phoenix din propria cenusa, ne ascultam inima si incepem un nou drum. 

Leu - Ai grija de sufletul tau in aceasta perioada

Este posibil ca oamenii din jurul tau sa te influenteze negativ in aceasta perioada; din acest motiv trebuie sa faci tot posibilul sa iti protejezi sufletul. Nu lua decizii importante si incearca sa impui cateva limite sanatoase si bariere pe care nimeni sa nu le depaseasca.

Fecioara - Nu face schimbari importante in aceasta perioada

Este posibil ca energia lunii sa te indemne sa faci schimbari importante in aceasta perioada, insa nu este un moment bun pentru modificari sau transformari uriase. Ia o pauza deoarece, in caz contrar, poti crea haos in propria viata daca nu esti constienta de puterea pe care o ai.

Balanta - Tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita

Poti face cateva schimbari frumoase in decursul urmatoarelor zile. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este unul simplu: alege cu inima. Nu te lasa influentata de oamenii din jurul tau pentru ca ei nu stiu de ce ai nevoie pentru a fi fericita.

Citește și:

Scorpion - Inchide capitolele dureroase

Luna Plina iti ofera posibilitatea de a face pace cu trecutul si de a iti vindeca inima. Este momentul sa inchizi usa dureroasa si sa mergi mai departe cu viata ta, invatand sa traiesti in prezent si sa iti faci planuri frumoase pentru viitorul apropiat. Bucura-te de viata pe care o ai acum.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.