Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26 iulie - 1 august

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec - Ma iubesc pentru ceea ce sunt. Ma iubesc cu bine si cu rau. Ma iubesc cu calitati si cu defecte. Ma iubesc pentru ca sunt unica in aceasta lume.

Taur - Stiu ca va fi bine. Aleg sa fac un pas in spate si sa ii permit Universului sa isi joace cartea si lui Dumnezeu sa imi arate ce plan minunat pregateste pentru mine. Am rabdare, nu mai alerg nicaieri.

Gemeni - Aleg sa imi accept infrangerile si sa invat din greselile facute. Aleg sa imi continui drumul si sa nu ma dau batuta in fata obstacolelor. Aleg sa am incredere in mine si sa nu renunt pana cand nu imi voi vedea visurile implinite.

Rac - Invat sa imi ascult sufletul. Invat sa pun pret pe ce imi dicteaza intuitia. Invat sa fac alegeri in functie de ce imi spune inima. Preiau fraiele vietii mele si nu ma mai las condusa de nimeni.

Leu - Accept toata energia divina pe care Universul mi-o transmite. Stiu ca Dumnezeu este alaturi de mine si ma protejeaza cu fiecare pas pe care il fac. Nu imi mai este teama de nimeni si de nimic.

Citește și:

Fecioara - Sunt puternica. Stiu ce imi doresc de la viata. Aleg sa lupt pentru visurile mele indiferent de cat de dificil pare drumul pe care vreau sa merg. Nu ma dau batuta si merg mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.