Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26 iulie - 1 august

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Balanta - In inima mea exista doar iubire. Ma detasez de toate sentimentele dificile pe care le simt, ma vindec cu adevarat si ma concentrez doar pe lucrurile pozitive.

Scorpion - Sunt puternica. Am incredere in mine, in puterea care se afla in sufletul meu. Stiu ca este un drum greu, insa nu ma dau batuta. Pas cu pas si totul va fi mai usor.

Sagetator - Ma eliberez de toate sentimentele dificile pe care le simte acum inima mea. Ma eliberez de frica si de indoieli si creez pace in inima mea. Stiu ca Universul este alaturi de mine pas cu pas.

Capricorn - Ofer si primesc iubire. Am grija de sufletul meu inconjurandu-ma de oameni cu suflet frumos. Ma detasez de tot ce este toxic si imi protejez inima indepartandu-ma de oamenii pesimisti.

Varsator - Aleg sa fiu recunoscatoare pentru fiecare lucru marunt care mi se intampla. Aleg sa ma bucur cu adevarat de viata. Aleg sa ma concentrez pe momentele in care sunt fericita si inima imi zambeste.

Citește și:

Pesti - Nimic nu ma pune la pamant. Indiferent de situatie, gasesc puterea de a ma ridica si de a merge mai departe. Pas cu pas. Stiu ca va fi mai bine in scurt timp. Si toate aceste greutati nu fac altceva decat sa ma intareasca.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.