Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în august 2021 pentru toate zodiile

Luna august este o lună a iubirii pentru majoritate zodiilor. Enegiile pe care le primim de la Univers ne determină să fim mai îndrăzneți, să spunem ce simțim și să acționăm în funcție de ce ne dictează inima.

Horoscopul dragostei în august 2021 pentru zodia Leu:

Te trezești prinsă într-un nou val de energie care vine pentru a te ajuta să îți faci planuri pe termen lung pentru relația de cuplu. Important este, totuși, să nu te grăbești în decizii și să te asiguri că tu și persoana iubită sunteți pe aceeași lungime de undă. Discutați deschis, fără perdea, despre ce vă doriți de la viitor.

Horoscopul dragostei în august 2021 pentru zodia Fecioară:

Uneori trebuie să renunți la toate planurile făcute și să îi permiți Universului să își joace cartea. Ei bine, acesta este acel moment pentru tine - nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă și să îți expui sufletul. Ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche, iar acest lucru se va întâmpla doar dacă darâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permiți oamenilor să vadă adevărata ta față.

Citește și:

Horoscopul dragostei în august 2021 pentru zodia Balanță:

Dacă există ceva care te îngrijorează pe plan sentimental, acum este momentul să vorbești deschis despre asta, să îți spui preocupările. Nu uita că partenerul de cuplu nu știe să citească gândurile. Trebuie să fii sinceră și să spui ce se află în sufletul tău. Dacă amândoi vă doriți să depășiți acest obstacol, veți fi nevoiți să faceți un compromis și să vă întâlniți la jumătatea drumului.

Horoscopul dragostei în august 2021 pentru zodia Scorpion:

Luna august va fi o perioadă care te va ajuta să conectezi punctele și să rezolvi puzzle-ul. Vei primi răspunsuri la întrebări care te macină de foarte mult timp și care până acum nu îți permiteau să închizi ușa trecutului. Faci pace cu tot ce s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta, convinsă că în față te așteaptă un destin cu adevărat special.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.