Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 2-8 august

Afla care este mantra dupa care trebuie sa iti ghidezi sufletul in prima saptamana a lunii august.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec

Știu ce îmi doresc la viață și nu mai permit nimănui să îmi schimbe planurile sau să îmi dicteze viitorul. Lupt pentru visurile mele și nu renunț până când nu le văd împlinite. Sunt puternică și am încredere în mine.

Taur

Nu mai alerg nicăieri. Viața mea este minunată așa cum este și învăț să o apreciez. Mă bucur de lucrurile mărunte, zâmbesc la bucuriile simple și trăiesc prezentul cu liniște în suflet și fericire în inimă.

Gemeni

Nu-mi este frică să ies din zona de confort. Nu îmi este teamă să învăț ceva nou, să experimentez și să cresc. Merg mai departe și mă bucur din tot sufletul de această călătorie incredibilă.

Citește și:

Rac

Aleg să fiu sinceră cu mine; să îmi dau seama cine sunt cu adevărat și ce îmi doresc de la viață. Încerc să înțeleg ce mă face fericită pentru a lupta mai mult pentru acele lucruri și a readuce liniștea în viața mea.

Leu

Este un moment dificil, însă nu o viață dificilă. Îmi spun cu încredere că va fi mai bine. Rămân optimistă și merg mai departe cu viața mea pentru că știu că în scurt timp voi depăși aceste obstacole.

Fecioară

Învăț să las în spate toate sentimentele dificile. Învăț să mă detașez de ură, de durere, de negativitate. Învăț să îmi eliberez sufletul de tot ce îl îngreunează și să îl ajut să atragă pozitivitatea și fericirea adevărată.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.