Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 2-8 august

Afla care este mantra dupa care trebuie sa iti ghidezi sufletul in prima saptamana a lunii august.

Balanță

Am încredere că va fi bine. Am încredere în puterea Universului. Am încredere că divinitatea îmi cunoaște destinul și că mă ajută să merg mai departe, să ajung pe drumul potrivit pentru mine.

Scorpion

Sunt recunoscătoare pentru călătoria mea în viață. Sunt recunoscătoare pentru toate greutățile avute, pentru lecțiile învățate, pentru experiențele trăite. Pentru că toate m-au ajutat să fiu persoană care sunt astăzi.

Săgetător

Învăț să încetinesc. Nu mai alerg prin viață pentru că nu contează destinația, ci călătoria în sine. Încep să trăiesc fiecare clipă cum știu mai bine și să mă bucur de momentele care îmi pun zâmbetul pe buze și îmi trezesc sufletul la viață.

Citește și:

Capricorn

Totul se întâmplă pentru un motiv. Nu mai lupt împotriva destinului, ci din contra; aleg să fac un pas în spate și să îi permit Universului să îmi arate ce are pregătit pentru mine. Știu că mă așteaptă un viitor minunat.

Vărsător

Și asta va trece. Învăț să nu mă mai concentrez asupra greșelilor făcute, să îmi învăț lecția și să merg mai departe cu viața mea. Totul este trecător și nu are rost să mă consum pentru ceva ce nu va mai conta peste câteva luni sau chiar zile.

Pești

Am grijă de mine. Am grijă de sufletul meu. Am grijă de inima mea. Am grijă de corpul meu. Mă iubesc pentru ceea ce sunt și aleg să mă pun pe primul loc și să îmi ofer cea mai sinceră iubire.

foto main Olga Bylkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.