Setari Cookie-uri

Tu ești femeia care știe cât merită și care nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin

Ai suferit atât de mult. Ai avut inima frântă de atât de multe ori... dar ai reușit să te ridici deasupra durerii. Ai găsit puterea de a te vindeca și de a merge mai departe. Și, din acest motiv, ți-ai promis să nu mai permiți nimănui să te facă să suferi. Ești altcineva. Ești o persoană care știe cât de mult valorează. Ești o persoană care nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin decât merită. 

Poate că ți-a luat puțin mai mult timp să îți dai seama de cât de valoros este sufletul tău. Acum știi ce meriți și nu te vei mulțumi niciodată cu mai puțin. Știi să trasezi limite sănătoase și să le spui oamenilor din jurul tău ce te apasă. Nu vei permite niciodată nimănui să treacă peste aceste bariere pentru că, deși îi iubești enorm pe cei din jurul tău, te iubești mult mai mult pe tine. Te iubești atât de mult încât nu vei încerca să ții de cineva care nu îți cunoaște valoarea și nu știe ce meriți. Ai obosit să joci jocuri... nu mai ai chef de astfel de distracții imature.

Tu, draga mea, îți cunoști valoarea și nu ai nicio problemă în a fi singură până când vei întâlni persoana potrivită. Nu vei permite singurătății să îți scadă standardele. Vei continua să aștepți până când vei întâlni pe cineva demn de timpul tău. Și vei profita de toată această perioadă pentru a fi fericită cu tine însăți - pentru a te iubi și mai mult, pentru a te descoperi cu adevărat, pentru a face ce îți place și pentru a îți bucura sufletul.

Citește și:

Nu mai permiți nimănui să se joace cu inima ta. Ești implicată într-o relație doar atunci când vezi că și persoana de lângă tine este implicată și face tot posibilul pentru a construi un viitor alături de tine. Nu mai permiți să fii rănită. Tu nu ești o opțiune. NICIODATĂ. Spui întotdeauna care sunt așteptările tale, iar dacă aceste așteptări nu sunt îndeplinite, nu ai nicio problemă în a face un pas în spate și a îți continuă drumul prin viață singură.

Tu îți cunoști adevărata valoare și șții ce poți oferi într-o relație de iubire. Ești în mod constant în transformare pentru că vrei să crești, să te dezvolți și să devii cea mai bună versiune a ta. Oferi iubire adevărată pentru că doar aceasta este cea care contează cu adevărat. Dai totul atunci când ești îndrăgostită și aștepți să primești la fel. Ai o poftă de viață incredibilă și vrei pe cineva la fel ca tine. Crezi în dragoste și știi că există cineva care să aducă puțin mai multă fericire în viața ta. Știi că există cineva care este perfect pentru tine.

Citește și:

Ai avut mult de suferit. Ai avut inima frântă de atât de multe ori... dar ai reușit să te ridici deasupra durerii. Ai găsit puterea de a te vindeca și de a merge mai departe. Și, din acest motiv, ți-ai promis să nu mai permiți nimănui să te facă să suferi. Ești altcineva. Ești o persoană care știe cât de mult valorează. Ești o persoană care nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin decât merită.

foto main Irina Bg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.