Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 2-8 august

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Leu - Ai nevoie sa iti cunosti limitele

Trebuie sa fii mai atenta la modul in care te ocupi de viata profesionala. Nu accepta mai multe proiecte decat poti duce. Nu te ingropa in munca pentru ca nu vei reusi sa te ocupi de tot ce iti propui. Incerci sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura, insa este posibil sa nu prinzi niciunul.

Fecioara - Ai nevoie sa inveti arta rabdarii

Aceasta saptamana pare sa fie una interesanta pentru tine; Universul iti scoate in cale cateva provocari pentru a te invata sa ai mai multa rabdare - nu doar pe plan profesional, ci si in viata personala si in relatia pe care o ai cu tine insati. Va fi o perioada cu multe lectii importante.

Balanta - Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Nu lua decizii in functie de ce iti spun oamenii din jurul tau. Chiar daca de multe ori sfaturile lor sunt eficiente si te ajuta, de data aceasta ar fi bine sa iti asculti intuitia si sa alegi dupa cum iti dicteaza sufletul. Ai incredere in tine, tu stii cel mai bine ce este potrivit pentru tine.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa fii sincera cu tine

Nu te mai minti. Renunta la masti si incearca sa fii sincera cu tine. Prima saptamana a lunii august iti permite sa faci putina ordine in relatia pe care o ai cu sufletul tau. Alegerile din aceasta perioada iti vor aduce schimbari de care te vei bucura cu toata inima.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.