Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 8 august ne învață că niciodată nu-i prea târziu să o luăm de la capăt

Pe data de 8 august va răsări o Lună Nouă în zodia Leu, ajutându-ne să ne detașăm de trecut și să ne pregătim pentru un nou început. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne redescoperi și a împărtăși acele lucruri care ne fac speciali - ne concentrăm pe puterile noastre unice, diferite, creative.

Luna Nouă în Leu: nu ne este teamă să facem greșeli

Reușim să ieșim din zona de confort fără să ne fie teamă că putem face greșeli. Perfecțiunea este bună, însă nu facem din ea scopul final. Din contră, suntem foarte siguri pe noi, îndrăznim să luptăm pentru visurile noastre și să mergem până în pânzele albe pentru ceea ce ne dorim. Fricile ne motivează să avem încredere în noi și să ne bucurăm de această călătorie a vieții.

De asemenea, Luna Nouă ne învață că niciodată nu este prea târziu să o luăm de la capăt. Poate că nu știm încotro vrem să mergem, însă în acest moment nici măcar nu contează - acest aspect nu este deloc important.

Ne interesează, mai degrabă, să găsim puterea de a ne ridica și de a merge mai departe. Să credem în noi și să nu ne dăm bătuți în ciuda obstacolelor care stau în calea noastră. Suntem mai puternici ca niciodată și lucrăm pentru a ne atinge scopurile. Evoluăm și devenim cea mai bună varianta a noastră.

Citește și:

Este în natura umană să ne blocăm în neajunsurile noastre și să rămânem concentrați asupra problemelor fără să căutăm soluții. Însă Universul vrea să ne amintim că Luna Nouă se referă la începerea unui nou ciclu. Un ciclu mai bun decât ultimul. Un capitol mai special pe care îl scriem noi înșine... și care poate fi cu adevărat minunat. Să nu uităm că totul depinde doar de noi și atât.

foto main L L P Liyanage, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.