Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 8 august ne învață că niciodată nu-i prea târziu să o luăm de la capăt

Pe data de 8 august va răsări o Lună Nouă în zodia Leu, ajutându-ne să ne detașăm de trecut și să ne pregătim pentru un nou început. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne redescoperi și a împărtăși acele lucruri care ne fac speciali - ne concentrăm pe puterile noastre unice, diferite, creative.

Avem ocazia să lăsăm copilul interior să iasă, să se joace și să îi permitem să ne arate ce înseamnă fericirea adevărată. Universul ne sfătuiește să ne îndreptăm atenția asupra activităților relaxante și a planurilor legate de sport, recreere, hobby-uri, romantism și întâlniri.

Pe ce ne concentrăm mai mult? Putere versus îndoieli

Luna Nouă din Leu va răsări pe 8 august și va aduce cu ea energiile conștiinței de sine și ale îndoielii de sine.

Lunile Noi în fiecare lună acționează de obicei că oaze sprituale pentru cei care vor să facă schimbări în viața lor. Energia incredibilă din perioada în care Luna Nouă este pe cer poate declanșa și tulburări interioare - depinde doar de noi pe ce vrem să ne concentrăm și dacă ne scoatem la înaintare puterile sau îndoielile.

Citește și:

Luna Nouă din Leu a lunii august este un exemplu de energie divină. Pe măsură ce aceasta răsare în semnul Leu, ne va determina să facem o mică verificare a propriilor sentimente, emoții și stări.

Luna Nouă în Leu: Avem ocazia să privim în interior

Semnul zodiacal al Leului este extrem de cald, generos, dramatic și puternic. Această energie se amplifică atunci când o Lună Plină se ridică sub influența sa, iar lumea se transformă într-o scenă pentru a ne arată secretele.

Sufletul nostru primește un impuls și cere atenția pe care o merită cu adevărat. În momentul în care Luna Nouă răsare, sentimentele de laudă și căutarea validării sunt la ordinea zilei. Începem să privim mai mult în adâncul nostru astfel încât să aflăm cine suntem cu adevărat și ce ne dorim să obținem în viitorul apropiat de la viață.

Citește și:

De asemenea, vom fi foarte atenți la modul în care încercăm să trimitem semnale altora prin stilul nostru personal, modul în care ne comportăm, ce aducem în fiecare conversație și cum reacționăm în preajma oamenilor din jurul nostru.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.