Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 9-15 august

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în a două săptămână a lunii august.

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Berbec

Sunt puternică. Am încredere în mine. Am încredere în Univers că are un plan special pentru mine. Mă vindec cu fiecare zi care trece și îmi continui drumul.

Taur

Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea. Mă bucur de prezent pentru că începe să fie minunat și nu îmi fac griji pentru viitor.

Gemeni

În sufletul meu este fericire. În sufletul meu este iubire. În sufletul meu este pace. Niciun gând negativ, nicio energie din exterior nu-mi poate fura liniștea pe care o simt acum.

Rac

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Citește și:

Leu

Îmi urmez cu încredere dorințele, iar iubirea îmi dă pueterea. Îmi accept emoțiile așa cum sunt și aleg fericirea în fiecare zi.

Fecioară

Promit să mă detașez de trecut. Mă iert pentru greșelile făcute și îi iert pe cei care mi-au greșit. Nu mai țin ranchiună pentru că în sufletul meu nu este loc pentru sentimente atât de urâte.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.