Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 9-15 august

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în a două săptămână a lunii august.

Balanță

În această săptămână mă concentrez pe puterea mea; îmi folosesc luptele și frustrările pentru a găsi curajul de a mă motiva și de a trăi așa cum îmi doresc. Eu controlez modul în care privesc viața.

Scorpion

Mă conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Îi arăt Universului că sunt pregătită pentru planul măreț pe care îl are pentru mine. Aleg să nu mai fiu prinsă în lucrurile mărunte și neimportante.

Săgetător

Lupt pentru iubire. Lupt pentru fericire. Lupt pentru mine. Las în urmă trecutul și merg cu inima deschisă către viitor. Sunt pregătită să încep un capitol cu adevărat special.

Capricorn

Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Știu că Universul are un plan magic pentru mine când vine vorba de destinul meu în această viață.

Citește și:

Vărsător

Mă simt în siguranță într-un Univers care mă iubește și mă sprijină. Iubirea este o energie pe care o atrag în viața mea.

Pești

Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață, în momentul prezent. Aleg să fiu fericită clipă de clipă.

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.