Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 august august ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la toate întrebările fără răspuns

Nu mai pierde timp prețios făcându-ți atât de multe griji pentru toate întrebările la care încă nu ai răspuns. Trăiește acum, bucură-te de ce ai, acceptă viața așa cum este, numără-ți binecuvântările și învață să apreciezi lucrurile mărunte.

Capricorn - Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă-ți greșelile, învață din ele acele lecții importante și mergi mai departe pe drumul tău. Nimeni nu este perfect, nu mai fi atât de dură cu tine. Iubește-te așa cum ești, cu bune și cu rele, cu calități și defecte - pentru că toate acestea te fac să fii tu.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești toți oamenii din jurul tău

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.