Setari Cookie-uri

Cum iubești femeia Leu?

Îndrăgostește-te de o femeie Leu... și nu vei mai avea nevoie de o altă iubire în viața ta. 

Femeia Leu este o fire îndrăzneață, încrezătoare în forțele proprii, foarte expresivă (chiar dacă uneori este puțin teatrală) și încăpățânată. Pasiunea ei pentru viață și optimismul pot fi molipsitoare pentru oamenii din jurul său. O femeie Leu este mai tot timpul în centrul atenției și vedeta oricărei adunări sociale.

Prinde-o, însă, într-o zi greșită, în care nu este în apele ei, și s-ar putea să ți se pară încăpățânată, grăbită, cu tendința de a domina conversația. Ea caută des să-și facă vocea auzită și să aibă ultimul cuvânt.

Unii spun că unei femei Leu îi lipsește empatia și poate fi egocentrică, mai ales atunci când se simte marginalizată sauneglijată. Și, dacă are impresia că este subapreciată, va face în așa fel încât să schimbe această părere.

Citește și:

Foarte creativă, curajoasă, puternică și ambițioasă, femeia Leu caută entuziasm și pasiune în tot ce face. Rareori ajunge să lucreze pentru alții - majoritatea femeilor Leu au propria afacere, fiind antreprenoare de succes.

Cum iubește femeia Leu?

Încrezătoare și fermecătoare, o femeie Leu își fixează rareori speranțele și visurile pe o altă persoană - chiar și atunci când este vorba despre iubirea vieții sale. Îi place ca și în relația de cuplu să existe echilibru și să aibă o legătură matură, independentă, sinceră cu bărbatul cu care este.

Alte caracteristici: este extrem de romantică, loială și sensibilă și oferă cea mai frumoasă iubire persoanei care o face să se simtă apreciată și valoroasă.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.