Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 august august ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Nu te mai gândi la viitor, trăiește în prezent. Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru următoarele luni și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine. Bucură-te de ce ai acum.

Capricorn - Trebuie să renunți la dorința de a face pe plac fiecărui om

Viața ta depinde doar de tine. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu mai pierde timp prețios încercând să faci pe plac fiecărei persoane din viața ta. Asta nu se va întâmpla niciodată. Pune-te pe primul loc și bucură-te de timpul tău.

Vărsător - Trebuie să renunți la frica de necunoscut

De ce îți este teamă? În necunoscut reușești să crești, să înveți cât mai mult, să trăiești cu adevărat. Acceptă această etapă a vieții tale și mergi mai departe cu mult curaj și cu dorința de a evolua. Crede în tine și totul va fi bine.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu te teme de schimbare, din contră - accept-o deoarece doar așa vei crește, te vei dezvolta, vei învăța lucruri noi și vei deveni o versiune mult mai bună a ta. Oamenii dragi îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

foto main tany.pushkareva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.