Setari Cookie-uri

Luna Albastră în Vărsător de pe 22 august ne învață să mai dăm o șansă iubirii. Dacă nu avem dragoste, nu avem nimic

Luna Plină apare pentru a ne sugera să luăm decizii finale cu privire la situații pe care le tot amânăm și pentru a ne ne amintește din nou de nevoile noastre de a fi înconjurați de iubire și de înțelegere.

De asemenea, această perioadă accentuează puterea fiecărui suflet de a schimba lucrurile pentru un viitor mai bun. Avem ocazia de a reseta, elibera și renegocia cu divinitatea modul în care ne trăim viața. Este timpul să eliberăm modele vechi și să încercăm să implementăm altele noi.

Această lună plină poate avea un impact profund asupra fiecăruia dintre semnele zodiacale

Pentru unii dintre noi este o șansă de a evalua relațiile și de a afla cu cine suntem cu adevărat compatibili. Pentru alții, această perioadă este foarte bună pentru a învăța să avem încredere în noi înșine la fel de mult cum avem în oamenii din jurul nostru.

Indiferent de situație, cert este că vom acorda mai mult că oricând relațiilor din jurul nostru - fie că este vorba despre relațiile pe care le avem cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei, cu prietenii apropiați, cu colegii de muncă sau chiar cu noi înșine. Multe lucruri se pot schimba în modul în care privim aceste legături dintre noi si oamenii dragi.

Citește și:

Ne dăm seama că iubirea este cea care contează cu adevărat și, în cazul în care nu o avem, facem tot posibilul să o aducem în viața noastră și să ne umple inimile cu fericire și sufletele cu liniște.

Schimbările mici din viața de zi cu zi vor avea un impact mai mare decât credem asupra viitorului nostru, așa că ar trebui să le luăm și pe acestea cu răbdare și multă grijă.

foto main red-feniks, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.