Setari Cookie-uri

Luna Albastră în Vărsător de pe 22 august ne învață să mai dăm o șansă iubirii. Dacă nu avem dragoste, nu avem nimic

Luna Plină apare pentru a ne sugera să luăm decizii finale cu privire la situații pe care le tot amânăm și pentru a ne ne amintește din nou de nevoile noastre de a fi înconjurați de iubire și de înțelegere.

Pe 22 august, pe cerul întunecat va răsări o lună perfectă, strălucitoare și încărcată de un val de energii incredibile adunate de prin Univers. Această perioadă este un moment magic ce marchează un final a ceea ce s-a întâmplat în prima jumătate a anului 2021 și un nou început pentru următoarele șase luni (pentru finalul anului, mai exact).

Luna Plină de pe 22 august este o lună albastră. Ce este Luna Albastră?

Când vine vorba despre astrologie, este important să știm că nu doar Soarele este cel care modelează lumea. Luna are, de asemenea, o influență incredibilă asupra vieții noastre, asupra deciziilor pe care le luăm, asupra prezentului și viitorului, motiv pentru care ar fi bine să ii acordăm o atenție deosebită.

Luna Plină de pe 22 august mai poartă denumirea și de "Luna Albastră". Care este motivul pentru care se numește "Luna Albastră"? Va avea culoarea albastră?

Citește și:

Există două tipuri de luni albastre - a doua luna plină dintr-o lună a anului sau a treia lună din patru luni pline dintr-un sezon. Practic, este un ciclu suplimentar al lunii pline care nu se întâmplă de obicei. Și nu, nuanța acesteia nu va fi, de fapt, albastră - va avea culoarea ei obișnuită.

Luna Plină apare pentru a ne sugera să luăm decizii finale cu privire la situații pe care le tot amânăm și pentru a ne ne amintește din nou de nevoile noastre de a fi înconjurați de iubire și de înțelegere.

De ce este atât de specială Luna Plină de pe 22 august?

Această lună plină este specială din câteva motive cosmice - avem două luni pline în Vărsător anul acesta (de cele mai multe ori este una singură). Luna plină din august are loc cu Jupiter în opoziție, aducând astfel teme de expasiune majoră: energiile Universului ne ajută să eliberăm vechiul și să îmbrățișăm noul în diferite domenii ale vieții noastre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.