Setari Cookie-uri

Mantra puternica a iubirii pentru fiecare zodie in parte pentru toamna 2021

Afla care este mantra de care inima ta are nevoie pentru a debloca obstacole si a elimina energiile negative si toxice in aceasta toamna. 

Mantra iubirii pentru zodia Balanta

"Viata mea este frumoasa. Viata mea este speciala. Viata mea este unica."

Recunostinta este esentiala pentru fericirea ta. Din cauza adaptarii mult prea rapide la schimbari, numeroase lucruri bune din viata ta devin normale si nu iti mai sporesc fericirea. Insa atunci cand exprimi recunostinta, iti amintesti de ele si cresti bucuria din sufletul tau.

Mantra iubirii pentru zodia Scorpion

"Imi deschid sufletul pentru a primi iubirea adevarata. Sunt pregatita."

Darama toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale de teama de a mai fi ranita. Indrazneste sa iti arati sufletul asa cum este si sa fii vulnerabila. Permite-i iubirii sa te vindece si sa iti arate cat de frumoasa este viata.

Mantra iubirii pentru zodia Sagetator

"Sunt binecuvantata cu dragoste. Oamenii din jurul meu imi ofera cea mai frumoasa si mai sincera iubire."

Citește și:

In loc sa te concentrezi pe ce iti lipseste, indreapta-ti atentia pe ce ai. Familia, prietenii, oamenii dragi sunt cei mai importanti insa, in mod ironic, uneori uiti de ei si de sprijinul lor. Iubirea pe care ei ti-o ofera este sincera, pura, frumoasa. Aceasta mantra este conceputa pentru a iti reaminti atunci cand te simti trista si deprimata ca niciodata nu esti singura.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.